neděle 24. března 2013

# Fragile Figurine

Panely? Panely? Panely!

Ano, má shopaholická sezóna pokračuje. V poslední době si vyhraju snad úplně se vším, co mi příjde pod ruku. Včera jsem dokončila další kousek mého malování na textil. Tentokrát šlo o tašky. Výsledek však kvůli stalkingu (tohoto blogu) budoucí majitelkou uvidíte až za 3 týdny :D :(.

Již před časem jsem psala, že jsem objevila skvělou (tzn. levnější a kvalitní) výrobnu vlastních bavlněných panelů. Avšak se mi tak nějak pod ruku nachomýtlo pár (možná spíš 3 páry :D) panelů od určitých výrobců.
Tak jsem si řekla "proč, ne?". Ráda bych sukně obzvláštnila hezkými panely, samozřejmě s ladícími látkami, krajkami etc.

Uvedu příklad (pro ty, kteří třeba neví, co panely jsou):






A pro představivost by šlo o jakési důkladné spojení panelů s látkou (barevně, vkusně) jako tomu bylo u Kavárenské kolekce od Porcelain Doll (u které vážně lituji, že nejde sehnat v mé velikosti :((( ).





A teď otázka pro Vás, milí, kteří mě čtete..... Panely: ano či ne? Není zvláštní mít 6 sukní jen panelovitých? :D .... Samozřejmě bych některé i časem prodala, zejména pokud mě to "panelování" tak chytne, že si pořídím panelů více než dost (a to i světe div se! sweet :) )


2 komentáře:

  1. Mně se ,,panelování" na sukních hrozně líbí, a ty uvedené vzory jsou a to excelentní. Myslím,že to není divné, jen já jsem člověk, který potřebuje mít v šatníku většinu věcí ,,jednoduššího charakteru a čistých linií", abych je mohla pohodlně kombinovati na na normální nošení :) Jinak tedy panely, za mne ano :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor :) taky začínám být čím dál tím víc jednodušší...a plácnout na sukni nějaký panel mi příjde jednodušší než tam plácnout nějaký ručně malovaný motiv např. :D

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: