čtvrtek 28. března 2013

# Filmy

Ten, kdo stojí v koutě

Mám v plánu zveřejnit na tomto blogu spoustu filmů, které mají co do činění s Japonskem, ale dnes je zde první a né poslední výjimka. Tentokrát jde o film z USA, který nepatří mezi obvyklé americké filmy. Jmenuje se The perks of being  a wallflower (v češtině byl přeložen jako Charlieho malá tajemství) a je podle knihy Stephena Chboskyho, který napsal rovněž i scénař filmu, Ten, kdo stojí v koutě.

 Recenze:

Velkým lákadlem tohoto filmu byla pro mnohé Emma Watson, která poprvé zdárně vypadla z role Hermiony v HP a také Ezra Miller, který na svůj věk skvěle ztvárňuje role osob "nezapadajících" do společnosti.
Všichni 3 herci podali úžasné výkony za ještě úžasnější postavy. Někdo by si řekl ..."no jo studentíci, co ti mohou mít za problémy, jen si užívají", ale každý z nich má svůj osobní problém. Některý problém je viditelný, lehce zachycen v průběhu filmu a některý výjde na povrch až na úplném konci, což je jedna ze skvělých věci. Další je kombinace smutku a štěstí.
Ten úžasný pocit, který z něj mám nejde popsat....měli byste se na něj samy podívat a zhodnotit.
Dobrý scénář, skvělé herecké výkony a hudba ! Co víc si přát?

Snad jen ukázku filmu....
 

A skvělé hudby....

 


Užijte si to :) !
PS: Děkuji mému (brněnskému) Pandovi, který naše roční přátelství zpečetil touto knížkou :*

4 komentáře:

  1. Zní to moc zajímavě na na CSFD to má pěkně vysoké hodnocení, tož si to zakládám do svému "Must see" listu ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) nejhorší na tom všem je, že to nepustili u nás do kin, a tak o tom skvělém filmu ani moc lidí neví :(

      Vymazat
  2. Na tento film se také chystám a abych se přiznala,vůbec nevím, kde jsem se o něm doslechla. Je smutné, že dobré filmy v kině a televizi nedostanou prostor,ale braky se točí stále dokola..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je tou ziskuchtivostí ....točí se to, na čem se vydělá ...není to filmaři ale lidmi, kteří je podporují, bohužel :(

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: