středa 6. března 2013

# Loužička slov

Nejhorší srážka v životě...

je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.

UPOZORŇUJI !!!- dneska to bude vykecávačka

Mám pocit, že na světě je mnohem víc blonďáků a blondýn než kdy dříve. Nejde ani tak o ty platinové, pravé ale i o duševní.
Před rokem jsme s My dear Sith založily na FB skupinu Filmový klub vysokoškoláků s tím, že bychom rády znaly doporučení filmů našich "kolegů". Tedy podmínkou byla jakási vlastní recenze. Po roce úspěšného fungování a nábytek členů jsme zjistily, že se filmy stále opakují a zavedly pravidlo, kdy bychom byly rády, aby lidé do příspěvku uváděli i název filmu, ať je ve skupině dohledatelný.

Přišel první odpor, s tím, že je to buzerace. Recenze si přece lidé mohou přečíst na csfd.cz, tak proč to tam psát? Navíc od lidí, kteří tam s námi celý ten rok byli a ani nepípli. Druhý odpor se týkal toho, že na tom lpíme. Asi je hodně špatné, že chceme slyšet názor lidí....

Tuto bouři vedl tedy jeden člověk, kterého jsme po několika slovech, které se nesluší, vyhodily ze skupiny. Jeho reakce dopadla tak, že si založil obdobnou skupinu se stejnými pravidly.
Vážně mi jeho logiku hlava nebere. A rovněž logiku jeho následovatelů aneb z demokracie do totality....každý to vidí jinak....a vylezly jsme z toho s Dear Sith jako největší blbci pod sluncem.

PS: Mám menší dojem, že založím další skupinu jako Knižní klub, samozřejmě s jiným ...mnohem lepšm pojmenováním. Třeba by aspoň tam lidé pochopili, že subjektivní recenze a doporučení jsou důležité, zajímavé a není to buzerace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pravidelní čtenáři

For English, press: