neděle 17. března 2013

# Loužička slov

Jen počkej zajíci 02

Další snůška tlachů (nejen) ze školního prostředí.

Tak jsem tedy udělala opakovací (děkanskou) zkoušku z Politologie. Moc děkuji všem, kteří mi drželi palce. Pokračuju ve studiu ..wuhuuuuu. Což byl pro mého tátu prý nejlepší dárek k narozeninám :D (čistě z finančních důvodů). Zkouška mi vzala na samém počátku pár slz, protože komise byla přísná a nervy na dranc, ale dala mi možnost poznat další 2 lidi (kluky) z jiných oborů, přičemž u jednoho mi hlava nebrala, proč je na zkoušce z Politologie, když studuje Životní prostředí. Ale po menším rozhovoru s kamarádkou, která je na technické stavebce a má psychologii a sociologii, jsem dospěla k názoru, že je nejspíš celé vysokéškolství tak trochu poďobané.
Ovšem nejlepší bylo, když nám pan děkan říkal po (úspěšně vykonané) zkoušce, že se máme učit, ať nás tam už nikdy nevidí a tak pěkně promlouval do duše....a pak běžíme celí šťastní ze schodů a jeden kluk říká: "wuhuuuu ....jdu se ožrat" a ze 2 pater nad náma se na to ozve pan děkan: "žádné ožírání, učit se budeš" :D:D

Další den jsme v Sociální patologii probírali Sexuální deviace. V životě jsem neviděla tolik zhnusených lidí, když se procházely kazuistiky. I přesto, že prý sexuálními deviacemi "trpí" více muži, tak jsou často i jejich "obětmi". Na přednášce si poté uvědomovali, jak jsou jim jejich všemožné části těla drahé. Nepřestane mne udivovat, jak jsou lidé rozmanití a také jejich předehry viz. násilné topení v umyvadle, tekoucí krev, dobrovolné sundávání dlouho nošeného spodního prádla atd.

Což mi připomíná jednu z peprných historek mého kamaráda, který studuje na VŠB Fakultu bezpečnostního inženýrství a některé otázky v testech byly typu: "Kolik litrů benzínu potřebujete na spálení 100 mrtvol."



3 komentáře:

  1. Gratuluju ke zkoušce! A Váš děkan to s tím ožíráním zabil :D A ty otázky v testech tvého kamaráda jsou zajímavý :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji...ty jeho testy nechápu, když má v oboru slovo "bezpečnost" tak proč by někoho pálil benzínem :D chudáci lidi okolo (pokud by tam tedy ještě nějací byli)

      Vymazat
  2. Máte vtipného děkana :D
    A to s těmi mrtvolami ber jako takovou praktickou informaci podle hesla "vždy připraven" :D

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: