sobota 19. ledna 2013

# Shopaholic

Od zubaře na ryby



…konkrétně tedy na lov. Né, že bych kvůli mému Drahému nebyla v Ostravě posledních několik měsíců často, ale asi je to málo pro mě samotnou. Většinou sice spolu projdeme, např. Fórum Nová Karolína, ale jinak jsme častěji u něj, s přáteli v čajovně nebo někde na nějaké výstavě.

Potřebuju klid na ulovení těch správných ryb, které nutně potřebuji pro svou zprostředkovanou imaginaci.

Dnes bylo na seznamu dotvoření „Prejarní romance“. Zní to hrozně, já vím … :D V podstatě šlo o zakoupení posledního doplňku celkového outfitu. Měly to být jedny narůžovělé punčochy. No….a nakonec jsem přišla domů se čtvery punčochami :D.
  

V Tezenis měli výprodej a tak jsem si koupila 1 bavlněné punčochy (krémové), 2 punčochy z mikrovlákna (zelené a hnědé) a nakonec jsem v Orsayi našla i ty mé starorůžové. ^.^
Myslela jsem, že jsem na vrcholu blaha, ale....


pak jsem v Cropp Townu objevila poslední kus Star Wars trička s Boba Fettem a věděla jsem, že ho musím mít! Sice stálo 249 Kč, ale původní cena byla o 40% vyšší a za takovou značku si já klidně připlatím. Poslední kousek Lucasfilm !!! než to začne vycházet jako Disney :D.


 

Koupila jsem si pánské eSko, protože pak už měli jenom mega velké (XXL), a slečna na pokladně mi říkala: „No a kdyby to bylo příteli malé, tak můžete do týdne vyměnit..“ Ano, já vím, že je to pánské, ale asi nikomu nedochází, že holky taky koukají na Star Wars a chtějí SW trička víc než třeba trička s Minnie Mouse, které jsou v nové kolekci (každopádně taška s Minnie vypadá dobře).

PS. Neskutečně se těším na zítra, až dám své Dear Sith takový malý dáreček (jak jinak než rovněž se značkou Lucasfilm :D) hlavně na to, jak bude koukat. (pak to sem postnu XD)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pravidelní čtenáři

For English, press: