neděle 8. září 2013

# Shopaholic # Vymoženosti

Pohádka o tom, jak padly peníze z narozenin za vlast

Aneb další Shopping post. To už tady dlouho zase nebylo co? :D Ne že bych nenakupovala, jen asi nenakupuju moc věcí, s čím se pochlubit, takže jsem musela čekat až se to nakupí a já Vám ukážu své nové přírůstky "do rodiny".

1) Lolita (zimní) kabát
Objednávala jsem si ho ze stránky alterneo.cz, která zahrnuje oblečení a doplňky mnoha stylů, zejména gothic, steampunk a spol., ale lze na ní nalézt i lolita věci. Můj kabát sice není od lolita značky, ale je od značky, která se mi už dlouho líbí a tou je Poizen Industries. Dlouho jsem nad ním váhala, protože jsem se bála rozměrů, ale nakonec ho mám trochu větší a za to jsem ráda, aspoň pod něj nacpu nějakou mikinu (hodlám v něm chodit i mimo lolitu). Materiál je takový mikinový/plyšový, na krajích je kožešinka, je podšitý, ozdobený bavlněnými krajkami a skvělými knoflíčky s vyšitými korunkami. Nejlepší ovšem byla ta cena ! 990 Kč (s poštovným 1015 Kč).
(Reálné foto kabátu :) - na to, jak vypadá z druhé strany se můžete podívat na netu při zadání jeho jména - Mimi coat)
2) Doplňky

Z ebay, jak jinak :D. Koupila jsem toho poslední dobou docela hodně, ale pošta má nějaké zpoždění, takže ještě toho hodně nepřišlo. Navíc jsem většinu objednávala pro kamarádku a ne pro sebe. Pro sebe mám zatím jen tyto 2 náhrdelníky - jelena a kočár. (Obojí kolem 30Kč/ks.)
+ Od včerejšího čajového dýchánku a otvíračky prodejny Porcelain Doll, jsem vlastníkem špendlíkové brože od Victorian Catherine (za 150 Kč, které musím ještě své "peněžence" dát :D).
3) Silikonové formy
1. - Lego forma, která zatím ještě nedorazila, takže ukážu někdy příště. A 2.- Han Solo v Karbonitu. Po Hanu Solovi jsem strašně dlouho takto toužila. Motivuje mě každoroční Koprcon a workshopy na něm. Jako např. vybarvi si svého sádrového R2D2 odlitého právě z takovýchto forem. S Hanem plánuji ještě velké věci :). Zakoupen na Minotauru za 290 Kč. :))

4) Materiál
Konečně je mám a mohu dotvořit svou Slytherin lolitu :) Nehodlám je ale přišít nějak extra na pevno, protože sem tam budou uhýbat Boba Fettovi. Jsou nádherné, velké (nalevo velikost A5, napravo A6) a originální. Ručně mi je namalovala slečna Ester, kterou jsem našla přes VV a už podruhé ji využila. :) (Dohromady za 160 Kč.)
5) Kosmetika
Pomalu balím na svůj měsíc v zahraničí (více v příštím "Jen počkej zajíci"), a tak shromažďuju i novou kosmetiku, aby mi náhodou nedošla než odjedu. Ve většině případů zůstávám věrná Avonu. Zakoupila jsem si Masku s minerály, která je při natření černá a postupem času zešedne - není loupací ale smývací (za 59 Kč) a Pleťovou masku na zklidnění (za 69 Kč).

10 komentářů:

  1. Kabátek je nádherný ♪ Snad ti v něm bude pěkně teploučko, vypadá na to :)
    A na ten přívěsek-kočár jsem taky kolikrát koukala, je úplně pohádkový. Zkrátka úžasné nákupy!~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že v něm neumrznu. Ano, kočár nemá daleko k dýni a přišel kvalitněji proveden než jeho bratránci a sestřenice. Takže ho stojí za to koupit :))

      Vymazat
  2. Kabátek je super, od Poizen industries tuším taky něco mám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Nejlepší z PI jsou trička, takže pokud nějaké máš, tak ti to nesmírně závidím :D

      Vymazat
  3. Slytherin nasivky O.O absolutna zavist :DD
    Han Solo forma je epic, ja by som ju pouzivala na nejake brownies alebo co (ak sa da pouzit aj v rure:D) alebo na vyrobu mydiel :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, na něco takového ji hodlám použít. Mít formu je velká výhoda, neustálé nápady, co dávat mým (star wars maniakálním) přátelům na narozeniny :D

      Vymazat
  4. Ty šperky... Ty šperky! *__*
    Dobrý vkus!

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec se nedivím, že peníze padly za vlas..to jsou úžasné přírůstky, ten kabát je krásný,ale šperky mne naprosto nadchly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třa si taky nějaký koupit. Doporučuji zejména Victorian Catherine, už dlouho jsem chtěla od ní něco vlastnit ^^ a samotné špendlíkové brože mě uchvátily :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: