úterý 3. září 2013

# Loužička slov

Jen počkej zajíci 18

Uplynulý týden byl vážně hekticky. Hotová směsice rozporuplných činností, které bohužel nešly většinou nakombinovat.

Akce
S kamarádkou, která na střední studovala fotku a momentálně se vrhá na dokumentaristiku, jsme šly krapet fotit. Vytáhla jsem většinu lolita sukní a outfitů, které mám, vyšplhala na kopec po polní cestě v podpatkách a 3 hodiny mrzla při focení a převlékání, ale STALO TO za TO! Hodně fotek je na mém FB, ale rozhodla jsem se založit pro tento účel a (většinou) její fotky LookBook.nu (v pravém sloupci blogu).

Na některých fotkách mi jde doslova "vidět až na bloomersky". Ty ovšem většinou jen tak nezveřejním :D.

No a pak jsem tedy zjistila, že ačkoliv se cítím být mladá a ve svém živlu, slavení na etapy mi nedělá dobře. Už prostě asi nejsem ten akční typ jako kdysi.

Kreativita
Pustila jsem se tedy oficiálně do všeho možného vyrábění. Zejména laděno do mých zájmů, jak jinak :D. Zatím je toho málo a něco už jste viděli zde na blogu, ale postupem času budu přidávat. Nejspíš nejvíc v říjnu, kdy budu mimo republiku a budu nějak muset vyplnit čas :) (to teprve bude smršť článků :D).
Najít mě tedy můžete "zatím" na fler.cz jako 4zTankuAPes. Proč jsem si vybrala takový "nick"? Je v něm "schované" mé jméno :)
Jinak se věnuji psaní přednášky a vyplodila jsem úvod k bakalářce, což potřebuje taky dost fantazie a kreativity :D a u toho pocucávám čajík, na který jsem slíbila recenzi :)

Videa
O "pauzách" a ve volném čase(, kterého je zatraceně málo) se bavím, buď čtením Lolita přiznání, které mi poslední dobou fakt "dávají", čtením ostatních blogů a nebo koukáním na Vlogy? (nebo jak se to jmenuje...).
Zejména mě zaujala The Teen Girl Look, které je 12 a dělá recenze na kosmetiku, ukazuje, co si balí do Chorvatska atd. Na jednu stranu je to zajímavé, ale na druhou si říkám, co na to asi její rodiče? (Naši by mě zabili, už jen za to, jak moc jsem "na síti" já :D v mých letech.) Copak si o tom myslíte? + Řekněte mi, na co potřebuje korektor?
Dále jsem zabrouzdala na stream.cz a všechny možné hodnocení potravinových výrobků. Došla jsem k názoru, že jsem ráda, že nejím jogurty a naopak jsem se dozvěděla, kde všude je E120, jak se LÉPE dá nazvat a z čeho se vyrábí. FUJ, hnus, děs....chci umřít!
Jahodové jogurty a E120

Věděly jste to o E120? Taky máte ten děsný pocit, že si i na rty mažete brouky?

8 komentářů:

  1. Jsi mě dokopala k tomu, abych začala něco dělat na svým LB. Jsem si ho kdysi založila a pak se na to vykašlala, tak jsem si řekla, že začnu jakoby s Tebou :D
    A ty tašky jsou super, akorát já mám radši tašky, který mají střih jako totebagy z Bodyline, protože tolik nevalchují spodničku :D Ale ta s Hanem Solem je skvělá :-)
    A o E120 radši nechci nic vědět :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wuhuuuuu tak to jsem ráda, že jsem tě motivovala :D ale štve mě to jejich 6 hodinové trvání, než můžu přidat znova něco.
      No já ty tašky moc nenosím k lolitě vzhledem k tomu, že v ní nechodím každý den :)
      :D

      Vymazat
  2. Jé, tu fotku na Lookbooku máš naprosto nádhernou! Kamarádka je moc šikovná, ty zase moc oftogenická :) Těším se, až uvidím další~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ale nějak si to o sobě nemyslím, zejména při pohledu na normální fotky :D

      Vymazat
    2. No, a ještě musím dopsat zbytek komentáře poté, co jsem se podívala na videa.
      Ta slečna mi přijde jak z jiného světa. Nemyslela jsem si, že dvanáctileté děti mají takové zájmy a přijde mi to zvrácené. Vždy když se dívám na něco takového, lituju, že v roce 2012 nenastal ten konec světa.

      A o E120 bohužel už nějakou dobu vím a jsem moc ráda, že do sebe žádná Ečka už téměř rok nedávám ^^

      Pardon za roztržený komentář, nějak mi to dnes nemyslí :D

      Vymazat
    3. Kdybys náhodou neměla někdy, o čem psát (jako že máš :D), tak by bylo fajn napsat něco o těch éčkách. Docela by mě to zajímalo vzhledem k tomu, že jsou snad už ve všem :))

      Vymazat
  3. Tedy to jsou krásné fotky, bude k vidění ještě nějaké? Jinak ten Flerový obchůdek je parádní..ty totebagy se mi neskutečně líbí, jsi šikovná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě, hned co překonám lookbook.nu 6 hodinovou bariéru, tak budu postupně přidávat :)
      Děkuji :) strašně mě to baví :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: