pátek 3. května 2013

# Loužička slov

Chata zn. Boj o přežití

Před asi 2 týdny jsem zde psala, že jedu na chatu se svou vysokoškolskou třídou (díkybože, za malou univerzitu). A nedá mi to se "pochlubit" :D.

Hlavní je, že jsme náš "boj o přežití" přežili. Nebyl by to ani tak boj s alkoholem jako se zimou. Představte si velkou chatu na samotě u lesa v Jeseníkách blízko hranic, kde když se ztratíte, tak Vás nenajdou, protože tam není ani signál :D. A to jako fakt, tedy až na chatu, která se vnitřním vybavením rovnala spíše hotýlku. Byla tak velká, že nebyla možnost ji vytopit, a tak jsme se po večerech shromažďovali v kuchyni s kachlovými kamnami. V obýváků sice byl krb, ale rozhodně nebyl schopen vytopit místnost(i).

Nicméně až na tu kosu jsem si ten víkend docela užila :). Již v pátek v 17:00 jsem porušila moji "dietu" a přežrala se vším možným na noc a rovněž také přepila (nikoliv opila). Po dva dny (pátek + sobota) jsme měli opékačku s živou hudbou (kamarádka vzala kytaru a zbytek zvučně pobroukával :D).

Pánové (v počtu 3 :D) se však zdekovali do nejbližší (4 km vzdálené) hospody. Po tom, co se uráčili se vrátit, nestačili se divit, co se s námi stalo. Aneb pohled "ty vole, ony se ožraly, zatímco jsme byli "chvilku" pryč"...



 Po několika dalších skleničkách alkoholu, jsme se rozhodli přemístit se do vyhřáté kuchyně a zahrát si hru Alias, u které jsme však zjistili, že ji nelze hrát v podnapilém stavu a tak jsme zvolili Activity Junior. Toto jsou výsledky kresleni :D
Páteční noc skončila ve 4 ráno v sobotu, kdy ulehl poslední člověk, který se nepřetržitě smál jednomu spolužákovi, který blil a sám o tom nevěděl. Resp. běhal po chalupě s tím, že někdo u nich v pokoji blil a pak se dozvěděl, že to nemohl být nikdo jiný než on. :D

V sobotu konečně vysvitlo slunce, a tak jsme se rozhodli snídat venku a znovu zkusit hrát hru Alias. Došli jsme k názoru, že nejde hrát ani za střízliva.
Do toho nám krásně hrála hudba z rádia, které věčně přeskakovalo na polský signál. Velmi schopnou se ukázala kytaristka, která nejen ladí kytary ale i rádia.
(Btw. to okno je úžasné ^^)
Následoval skvělý několika litrový guláš na oběd a po něm volná zábava. (Někteří šli na procházku a někteří se slunili či spali.)

Spartakiádní fronta na guláš
a slunění...

 Večer byl opět zakončen kytarou a hraním hry - Twistera.
Tentokrát jsem padli vysílením mnohem dřív a ráno nafotili poslední společné fotky.

Snad tento víkend nebyl poprvé a naposled :).

PS: Nejoblíbenější klip celého víkendu...

Snad jsme Vás nepohoršili :D





Žádné komentáře:

Okomentovat

Pravidelní čtenáři

For English, press: