pátek 7. března 2014

# Shopaholic

Recenze Once upon a Tee

Konečně jsem se "dokopala" k sepsání malé recenze na americkou značku Once Upon a Tee, která je jedna z těch nejlepších pro takřka jakékoliv fandomy. Mají týdenní limitované kolekce designů na trika a že je o co stát.

Jak jsem se k nim dostala?
Stačil jeden přeposlaný link na FB. Zde máte to jejich FB Once Upon a Tee. Obhlédla jsem aktuální kolekci na jejich strankách a bylo rozhodnuto.

O jaké fandomy se jedná?
Co jsem viděla, tak jsem našla Star Wars, Harryho Pottera, Game of Thrones, Sherlock, Alice in Wonderland, Tolkien, Dr. Who, Pokemons, Ghost Hunters, Supernaturals, My little Pony, Despicable me atd....

Pár ukázek:






A teď k mé recenzi:

13. ledna jsem je objevila. Zároveň jsem objevila úžo žúžo kolekci Star Wars, ale nenašla jsem tam nikde tabulku velikostí. Takže jsem jim napsala na jejich FB a do druhého dne, tj. 14. ledna, dostala odpověď.
Vybrala jsem si velikost L, ačkoliv bych se dle jejich rozměrů vešla i do M. Objednávku (resp. předobjednávku) jsem provedla 15. ledna.
28. ledna mi přišel e-mail, že mou zásilku odeslali a přidali mi k ní i sledovací číslo.
14. února - JE TO DOMA!!!

Co se mi na tom všem líbí?
Cena - Ta asi zaujala jako první, protože z USA i s poštovným do ČR mě to stálo nějakých 350 Kč, za což jsem skákala radostí 3 metry vysoko, protože nedošlo k proclení a takovým dalším blbostem.
Chování - O všem mě informovali. Odpovídali rychle. A doručení se dostalo přesně do měsíce od objednání.
Balíček - Byl dobře zabalený, nikdo nepopletl moje jméno. Kromě trička obsahoval nálepku (a fakturu).
Tričko - A o to tady jde. Materiál je skvělý. Velikost je geniální už jen proto, že je i krásně dlouhé. Po dlouhé době mám tričko, které mi končí v půlce boků (fakt jsem žirafa) a tím pádem zakrývá ledviny.
(Ne "made in China"...konečně "made in Honduras" :D)
Co se mi nelíbí?
Způsob potisku - Jde o takový ten potisk, který je jakoby nalepený na tričku. Bojím se, že se mi jednou sloupe, rozpadne, přepere atd.

Pár detailů....

Po přetočení na rub, vypadá tričko takto:
Okraje Death Star mírně "přepíjejí" na druhou stranu, ale na nošení na těle to nemá žádné negativní, škrábací účinky.

Fotka těsně po rozbalení. Myslím si, že nám to spolu půjde. A i přes ten potisk si nejspíš ještě nějaké tričko objednám. Originalita se prostě cení a věřím, že moc lidí nejen na světě, ale i v ČR takové triko nemá :3
PS: Zítra se objeví článek o výletě do Olomouce a zpracovává se článek o přednášce z Japonského jara 2014.

6 komentářů:

  1. Je parádní a moc ti sleší! :) O téhle značce jsem nikdy dřív neslyšela, ale hned jim jdu prozkoumat stránky. Musím se přiznat, že mi doba mezi tvou objednávkou a expedicí zboží připadá podivně dlouhá, ale zase ji mile vyvažuje skvěle nízká cena ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O.o děkuji. Musím říct, že když si to tak vezmeš, tak si to jakoby "předkupuješ". Oni vyčkají (nejspíš), kolik si to lidí koupí a pak to natisknou (natisknou třeba o 10 víc, kdyby náhodou) a teprve pak pošlou.
      Přijde mi milé, že se nezaměřují jen na americký či evropský kontinent, ale zasahují svými motivy i do asijského kontinentu. :)

      Vymazat
  2. Až budeš objednávat další, dej vědět, šla bych do toho taky, jestli budou mít nějaký vhodný potisk. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že i tahle značka vypadá docela sympaticky :) mám v merku ještě několik dalších, ale s objednáváním vždycky váhám a čekám, než někde objevím právě recenze na kvalitu triček :) A kolekce mají opravdu pěkné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poděl se o ty další :))
      Je fakt, že jsem na tyhle recenze neviděla, jen tedy na jejich FB nějaká chvála. Riskla jsem a vážně si nemůžu vynachválit, navíc kamarádka šla do toho se mnou a taky se ji líbí :).

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: