pátek 16. září 2016

# Review # Shopaholic

Salondoma.cz - unboxing

Nejen proto, že mám sklony milovníka východoasijských věcí, mám ráda korejskou kosmetiku. Najít u nás něco cenově dobrého je hrůza. Sice část sortimentu známých značek jako Holika Holika či Etude House najdete v Sephoře či na parfums.cz, ale není všechno ZLATO, co se třpytí.

Korejci bohužel dost často kašlou na nějaké parabeny a cpou chemii všude. Jednou z mých ne(moc)chem značek je Purederm. Hledala jsem, hledala, až jsem našla -> http://www.salondoma.cz/ V průběhu prozkoumávání stránek jsem zjistila, že už jsem odtud některé produkty vyzkoušela díky swapům.



Jaké pak bylo moje překvapení, když jsem byla před objednávkou kontaktována, jestli nechci napsat recenzi právě na ně. Samozřejmě, že jsem souhlasila, a abyste ani Vy nepřišli zkrátka, dostala jsem v balíčku několik věcí i pro Vás. Tyto věci pak budou použity jako dárek do chystané GIVEAWAY, která se objeví do konce září 2016. :)

A teď už k objednávce a rozbalování:

Na začátku musím říct, že bohužel nebyly dostupny všechny produkty, které jsem chtěla. Ale komunikace se salondoma.cz byla naprosto vynikající, protože mi ihned nabízeli podobné produkty, které by mi mohly padnout. Ptali se, co preferuji. Nabízeli mi rozmanitější balíček, za což jsem zpětně velmi vděčná, protože už teď vím, co by mě bez jejich rady minulo. A Vy se to brzy v recenzích dozvíte taky.

Produkty byly objednané jako "balík" a balík opravdu přišel do 3 pracovních dnů od odeslání.
Když jsem se prokousala vycpávkovým antinárazovým materiálem, vykoukly na mě hezky designově zpracované letáčky, vizitky a! leták kosmetiky Purederm se všemi produkty spolu s českými popisky k nim a návody "jak postupovat při aplikaci".



V balíčku jsem nakonec pro sebe našla:
* Purederm Regenerační zábal na chodidla Meruňka
* Skinlite Antistresová pleťová maska Meruňka
* Purederm Výživná regenerační maska na vlasy s výtažky z heřmánku
* Purederm Čistící pleťové ubrousky na oční okolí s kolagenem (můj TOP - již odzkoušený)
* Purederm Hydratační tampónky s okurkou pro zklidnění očního okolí
* Purederm Intenzivní hydratační péče o rty
* Victoria Beauty Pleťová maska s dřevěným uhlím a černým cukrem

Jak vidíte, některé věci mám 2x - to proto, že to doma otestujeme pořádně. Například moje nebarvené vlasy vs. barvené vlasy sestry atd.

Musím říci, že balíček došel ve správnou chvíli. Léto nám ještě dává zabrat a moje vlasy nějakou výživu teď ocení. Stejně tak pleť a chodidla. Tampónky s okurkou budou skvělý pomocník na následující 2 víkendy, kdy bude mít kamarádka rozlučku se svobodou a svatbu - ale o tom zase v jiném článku). Ke svatbě se váže i použítí péče pro rty, protože kdo by nechtěl vypadat na svatbě dobře po boku svého přítele. :)

Nakonec, jak je Vám již jasné, musím vyjádřit naprostou spokojenost s doručením a rozbalením balíčku. Stejně tak s komunikací ze strany Salónu.

Už vymýšlím, jaké novinky od tamtud objednám příště. Maminka by ráda zkusila sloupávací masku na chodidla, která úplně ošoupe starou kůži. A pro kolegyně do práce určitě nějaké masky-zlepšováky. :3

Napište mi, jestli znáte salondoma.cz? Zda jste tam už něco koupili? A jestli byste něco z mého balíčku brali? :)





Žádné komentáře:

Okomentovat

Pravidelní čtenáři

For English, press: