pondělí 8. srpna 2016

# Fragile Figurine

Střípky z osobního života

Říkala jsem si, že je to tu takové pustoprázdné, a tak by možná někoho z celého širého vesmíru zajímalo, co se u mě změnilo za poslední půlrok. Aneb věci, o kterých jsem nepsala.

* Stále studuji Arteterapii v Brně pod Pedagogickou fakultou. A ještě mi 1 rok zbývá. Docela mě štve tamní studijní oddělení, protože "se mi ozvou až bude karta studenta hotová" a ještě se neozvali. :D Taky jsem poprvé v životě podlézala bránu. Jsem na všech kamerách, odřela jsem si nohy (i silonky) a stejně to kvůli velikostí prsou nepodlezla. (Taky jsem dostala seřváno, že jsem nekontaktovala o odemknutí žádnou ze svých spolužaček...kontaktovala, ale během vyučování si všechny vyply zvonění. Logic -_-)



* Dokončila jsem poslední ročník magisterského studia v Opavě, ale z osobních důvodů jsem nešla ke státnicím a půjdu až za rok. Uklidňuju se tím, že nejsem flákač, když mám všechny předměty hotové. Na druhou stranu, když nemusím chodit do školy, bojím se, že zapomenu odevzdat nějaké důležité administrativní lejstra a budu mít po ptákách.

* Mám PRÁCÍ! A V OBORU! Od března dělám...na dohodu (jinak to prostě s 2 VŠ nešlo) ve Slezské Diakonii a jsem happy jak 2 grepy.


* Uvažuju, že se přestěhuju do jiného města - BRNA, s čímž souvisí, že si neprodloužím dohodu a budu bulet jako želva, protože moje práce je pro mě snová a kolektiv taky. (ačkoli mi spousta lidí říká, že by nemohla dělat to, co dělám.)

* Taky se stále věnuju dětem a plánuju si udělat pedagogické minimum.

* Ráda bych šla na doktorské studium :D. Ale je to vo hvězdách. Navíc v Brně se musím předem spojit se svým potenciálním konzultantem (vedoucím) a to zatím nemám jak, když jsem je v životě neviděla.

* Od února TANČÍM SWING a taky jsem byla na lekci charlestonu. Pro lidi z M-S kraje je link zde: Swing Ostrava no a z Jihomoravského si prostě vyhledejte Swing Wings Brno. Olomoučáci taky mají něco svého, ale ty zatím neznám.



* Zjistila jsem, že sedět na prdeli se nevyplácí, a tak mám čas sotva spát, za to si to rozhodně užívám.

* Víc jsem se začala oblékat do "vintage" stylu, ale na lolitu nezapomínám. Spíš je to už ale takové casual či dost přizpůsobené. Rozhodně ne true loli, ale to jsem nebyla nikdy :D.



* Moje knihy MĚ PŘEROSTLY a už je fakt nemám, kam dávat. Paradoxně jich mám tendenci "pochytat víc".

* Ohledně knih - chci si kupovat/chci vlastnit více odborných knih a plánuju napsat seznam, kdyby mi náhodou chtěl někdo nějakou darovat, ať už ve swapu či k narozeninám/Vánocům - člověk si říká, co by mě na tom asi mohlo potěšit, když je to odporné ODBORNÉ, ale věřte...budu skákat radostí!

* Vzhledem k mému volnému nečasu si plánuju pořídit PLANNER. Ano! Už i já. Ale ty Happy Plannery a Filofaxy atd. nesplňují to, co bych chtěla, takže až se k tomu dokopu, ráda bych si udělala opravdu ten svůj, do kterého budu CPÁT A CPÁT, dokud mi to kroužky dovolí. (Kroužky jsou vůbec špatně k sehnání...ty mé...vyvolené.)

* Stala jsem se MANIAKEM v nakupování washi pásek a strašně ráda posílám barevné balíčky. Moje pošťačka je pak celá nadšená, co nového tam vždycky na nich najde a naopak i mně chodí barevné balíčky. Taky rozesílám mezi pracovníky pošty, že existují swapy.. očekávám nárust :D

* Přemýšlím o věcech, které jsem zavrhovala....přemýšlím, že tenhle blog bude mít svou FB stránku :D

Jelikož jsem stále proti askům a takovým hloupostem, tak pokud máte nějaké otázky, zodpovím do komentů. :)

3 komentáře:

  1. Doufám, že nakonec všechno stihneš a doděláš, musím přiznat, že obdivuju, že děláš dvě vejšky a pracuješ :) A pokud jde o diář, já si koupila bez náplně na aliexpresu, stáhla/udělala si šablony, koupila děrovačku a řeším to takhle :)
    Žena oděná Měsícem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to vlastně vcelku lehké. Tenhle rok už nic nemusím...az na 2 závěrečné práce a 1 státnice. :-)
      Na ali jsem koukala, ale jsem asi moc náročná a! Bojím se těch nekožených coverů, že popraskají. Nechci cvokové zapínání. A velikost a5 potřebuji. :-)
      Jakou sis koupila děrovačku? Nechutně bych ocenila přímo diářovou s 6 dírami. :-) a taky se můžeš pochlubit, jaký cover máš ty :-)

      Vymazat
  2. Já mám tenhle ve fialové :) Jako vegetarián ocením, že je to nekožené, spona je na magnet a je to A5 :)
    http://www.aliexpress.com/item/Macaron-leather-spiral-notebook-Original-office-personal-diary-week-planner-agenda-organizer-Cute-ring-stationery-binder/32652607355.html?spm=2114.13010608.0.88.q5akjX
    A já chtěla děrovačku vyloženě na jednu dírku, abych to mohla použít na jakýkoliv formát, kdybych si pořizovala někdy další v jiné velikosti :)
    http://derovacky.heureka.cz/maped-punchito/

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: