pátek 1. ledna 2016

# Fragile Figurine

Ostravská lolita komunita žije

Tak jsme to obnovily! Konečně zase jde chodit na lolita srazy i v Ostravě. Předtím sice šlo taky, ale moc lidí se nescházelo a pak to vypadalo dost elitářsky. (A že o tom padlo nejedno přiznání na Zpovědnici.)

Zatím....jsme se sešly 3x, ale už to stačí na to vědět, že budeme pokračovat! :)

První sraz proběhl ještě v létě. Konal se v čajovně U Srýho, kde je opravdu velký a pohodlný prostor a také dobré pití. Bohužel byla zaznamenána absence jídla, takže další sraz se konal jinde.
Nicméně slečna, která nás obsluhovala byla moooc milá, vyfotila si nás a nabídla, že nás vyfotí všechny.

(Přijela za náma i návštěva z Brna - Mitsu :3)


Druhý sraz byl tentokrát v jiné čajovně. Čajovně U Sýkorova mostu, kde vodní dýmky nenajdete, ale za to najdete spoustu dobrého čaje, mlsacích chuťovek, kladkostroj na kabáty a příjemné prostředí.
Nás ovšem bylo víc + zadek Cath, takže jsme zabrali typičtější místo k sezení v čajovnách.
Fotku z tohoto srazu nemáme. Tedy máme ve tmě a hodně tmavou. Nicméně o fotky outfitů přece nejde. Jde o to se bavit! A jelikož nám v tom týdnu konání otevřeli v nákupáku obchod Tiger, nakonec jsme se všichni spolu tam vydali očumovat a (bohužel pro peněženky) i nakupovat.

Na onom srazu jsme se domluvily, že uspořádáme další, náš malý soukromý vánoční. Nic velkého jako tomu bylo letos v Praze, Brně a Olomouci.

Fakticky byl spíš předvánoční, protože se konal už 22. listopadu. V komorním počtu jsme se sešly v Mléčném baru Naproti, ve kterém můžete najít spoustu dobrého jídla a pití. Důraz se klade na kvalitu. Naprosto miluju jejich šťávy a také oceňuji možnost zakoupit si například Bioládu (prostě takové věci, které normálně seženete třeba jen ve Zdravé výživě či v kvalitních food shopech).

 Navíc Naproti je sociální podnik, který zaměstnává osoby se zdravotním postižením. Uvnitř je to krásně jednoduché s domácí atmosférou.
Součástí našeho mini srazíku byla i jakási výměna dárečků, která probíhala na základě losu, elektronického. Cath a elektronika asi nejdou dohromady :D, ale nakonec bylo dosaženo úspěchu.
Uvažuju, co o nás říct....V současnosti ti, co chodí pravidelně na srazy či mají zájem na ně chodit, jsou přátelští, tolerantní, ....notně uvažuju, kolik lidí a zda někdo, má vůbec zahraniční brand....
a taky jsme.... PRDLÍ <3



Další sraz se koná 23. ledna opět v Naproti od 15:00.  Přijďte :3

4 komentáře:

  1. vaše komunita vypadá tak sympaticky :3 s tím, že sraz není o krásných fotkách, souhlasím. Škoda, že v Praze ta komunita moc nefunguje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem slyšela, že to tam skomírá srazově a že jste rozdělení na cca 3 skupinky. :(
      Až budeš doma, zkus cestovat na jiné srazy :3.

      Vymazat
  2. Myslím, že ostravská komunita je nejpraštěnější, nejukřičenější a nejotevřenější. Všemu. I prasárnám. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně si na nic nehrajem :D Poslední dobou to úplně nesnáším... lolita = cudná, tichá...ale i lolita je člověk.

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: