středa 5. srpna 2015

# Fragile Figurine

Křehká Figurka na Instagramu

Zjistila jsem, že mě ovládla jedna ze sociálních sítí. Instragram. Jako většina bloggerů nemám spéšl stránku na facebooku, ale "kamarádím" s jeho malým bráškou.

Vlastně je to skvělá věc. Narušující soukromí. (Jop, mám veřejný profil, ale počítám s tím). Někdy mohu fotky ukázat i staršímu "velkému" bráchovi - facebooku a někdy zase ne.

Faktem však zůstává, že na Instagramu jsem já jako JÁ. Cokoli, co vyfotím a následně postnu, ukazuje jeden z mých zájmů. Opravdu je to supr věc na stalking :D.


Často se mi stává, že mám plány psát články, ale nakonec by byly beze slov. Většinu mých nezveřejněných článků, můžete najít na mém instragramu: FragileFigurine v podobě fotek beze slov.

Ach, tedy se slovy...s tolik nenáviděnými a milovanými hashtagy. Někdo je tam jen tak nahází, nahází jich hromadu a nedávají smysl. Většinou si na těch mých zakládám... aby tvořily pomyslné věty, popisovaly souvisle věci, vyjadřovaly, co zrovna dělám...ale vždy logicky.



Škoda jen, že se tak málo povídá a komentuje. Klidně bych byla pro víc komentářů a ne jen srdíčka (všude a hlavně srdíčka).

Vše je tam v danou chvíli a den aktuální a zapisuje se to do mé pomyslné historie a "živých" vzpomínek. Na knihy, výlety, cony, přátele, rodinu, Kotě, kreativní činnosti, módu, volnočasové aktivity a ...swapy, které zde nezveřejňuji.


Na konec, mám dotaz na Vás, zda vlastníte Instagram? Jaké v něm vidíte klady a jaké zápory?



A úplně nakonec mimo Instagram:
Ještě zde zveřejňuji, co se v blízké budoucnosti bude zde na blogu dít, resp. o čem napíšu.
Výlet s Johi na Slovensko a první couchsurfing zkušenost
Conec v Brně
Natsucon v Praze
....a někde mezitím GiveAway o korejskou kosmetiku...
dovolená v Polsku
možná Manifest
a rozhodně článek o škole. :)

4 komentáře:

  1. Instagramu jsem taky podlehla, i když se za to celkem stydím. Zveřejňuji tam častěji než kdekoliv jinde, což bych asi nemusela, protože mám svůj profil taktéž veřejný. Ale ono to steašně svádí, protože na instagram si můžu něco vyfotit a upravit i bez internetu a prostě nejde odolat :D
    Ohledně hashtagů jsem to měla donedávna stejné. Vždy jsem sestavila nějakou větu, která dávala smysl a před některá slova hodila ten křížeček, ale poslední dobou na to nějak nemám sílu a tak napíšu dlouhý popis a pod to podle nálady nějaký hashtag hodím, nebo ne :D
    Už se těším na další články z conů, protože tvoje dojmy mi vždycky připadají nejlépe sepsané, ze všech článků. které o daných akcích čtu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já už pomalu na fb nepřidávám žádné fotky, jen na Instagram a blog. :D
    novakovakristyna.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já instagram nemám, protože jeho funkci mi tak nějak plní můj tumblr...

    OdpovědětVymazat
  4. I started it this year. Am following you

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: