pondělí 29. prosince 2014

# Knihy # Swap

Uplynulé knižní swapy

Za poslední měsíc mé blogové neexistence jsem se více věnovala ostatním svým zájmům. Jak jsem již psala, jedním z nich je http://www.swaplace.com/, a to už jen kvůli tomu, že ráda obdarovávám lidi a taky jsem tak trochu zvědavá, co mi mohou darovat lidé, kteří mě znají jen "po síti".

První knižní swap byl můj nápad. Jmenoval se Pro knihomola/ku  a měli jsme si v něm poslat knihu, záložku a něco pro příjemné čtení. Cena se pohybovala na 200 Kč.

Ozvala se mi na něj Gudrun. Po několika mailech mi přišel domů balík. A když píšu balík, tak tím fakt myslím BALÍK!

Hleďte (nejen na můj domácí úbor :D):
 Balík mi sahal do půli lýtek, a tak jsem byla opravdu zvědavá, co v něm je.
Po otevření......jsem křičela. Hodně. Radostí!

Knihu jsem dostala takovou, kterou bych si normálně sama nekoupila. Respektive by mě to nenapadlo a o to víc jsem se do ní následující den cestou vlakem do školy "zažrala".
Záložky byly opravdu nápaditě. Cirkusácká se naprosto trefovala do mého vkusu, Mašličková ji skvěle doplnila a velbloud všechno "rozbil".
Něco pro příjemné čtení bylo důvodem pro mega balík! Je to polštář (tuším, že jsem ho viděla v Kiku) s fotoportrétem ženy z minulého století, ach ach ^^
 Tento swap mě tak uchvátil, že jsem se rozhodla nabídnout Gudrun své knihomolské přátelství. Nazvala jsem jí sending-book friend a dohodly jsme se, že si na narozeniny, Vánoce a Den knihy budeme zasílat nějakou knihu. Empatická Gudrun byla můj nejmilejší vánoční dárek a jsem za ní moc ráda <3.

Další knižní swap se konal (nebo koná, protože pošta mi odmítá doručit knihu, kterou ji chci poslat) s Blankou. Tentokrát to byl její podnět, ale princip byl stejný. Také jsme si vyměnily pár mailů a zjistily, že máme podobné knižní preference.
Před Vánoci mi přišel balíček obsahující:
Knihu, kterou jsem si moc přála a zmiňovala se o ní v mailech s Blankou.
Záložku, která ladí ke knize a je handmade.
A něco pro příjemné čtení - homemade pečený čaj, který jsem do dvou dnů spotřebovala, jak moc byl dobrý :3

Teď už jen doufat, že pošta začne pracovat a já ji svůj novoroční knižní dárek také brzy pošlu.


Napište mi, zda máte také nějakou online kamarádku, se kterou si něco vyměňujete skrze poštu a jen si jako ostatní nepíšete online zprávy. :)

2 komentáře:

  1. Tak to je teda poriadny balík! Knižky vyzerajú dobre, potom daj vedieť, keď prečítaš, či aj boli :)
    Keď som videla že robíš tento swap, bolo mi tak ľúto že poštovné sem hore by stálo majland ! -.-
    Čo sa týka vymieňania cez poštu, ja som bola vždy maniak na candyswapy, a teraz ich robím v opačnom duchu. Posielam kamarátom fínske sladkosti výmenou za "chuť domova" :D

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: