čtvrtek 18. září 2014

# Loužička slov

Vyhlášení výherce GA

S omluvou ohledně dvou denního zpoždění se konečně dostávám k článku, kde dojde k vyhlášení šťastlivce, zveřejnění systému výběru pre-šťastlivců do užšího okruhu a také pár věcí, které chci tak nějak korektně oznámit a říct.
Začnu tím posledním, a to několika oznámeními.

Díky GA jsem přišla do kontaktu s Amy Tran, která je moc milá osůbka :).
Díky Qee jsem se zamyslela, koho že to vlastně sbírám. Měla částečnou pravdu, ale pravda pravdoucí je, že sbírám Agathu Christie. Ráda bych její tip sbírala a dosbírala, ale mám za to, že šance onu sérii dosbírat je větší než A.Ch., a tak jí dávám přednost :D.
Díky GA se mi ozvalo i několik lidí, se kterými jsem se doposud nesetkala (ani online natož živě) a budu ráda, pokud se budou ozývat i nadále. (Třeba spolu někdy uděláme nějaký swap :)). Navíc, jsem zjistila, že mají i podobné zájmy, což mě těší o to víc.

Kladů bylo až dost a tak se dostáváme, ke dvoum záporům.
1) Někteří mi odpověděli do komentářů pod článkem, což znamená, že byli automaticky vyřazení. Pro "soutěžení" prostě nestačí jen odpovědět na otázky a chtít vyhrát, ale také si přečíst celý článek.
2) Jedna osoba ačkoliv odpověděla ve správném odkazu, tak zase neodpověděla na otázky, prostě poslala jen svou přezdívku a mail.



Než jsem došla k samotnému losování hlavního výherce, seskupila jsem si jednotlivé osoby do skupinek, podle toho, na kterou otázku neodpověděly nebo neznaly odpověď. Nejčastěji se to týkalo knihy a conu. Z těchto skupinek jsem vylosovala 2 osoby (za každou skupinu) a poté 1 osobu, která i se "špatnou" odpovědí postoupila mezi ty, kteří odpověděli správně.
(Aneb proč to udělat jednoduše, když to jde složitě).

Konečnou vítězkou se stává...................virbl, prosím!

Johanka !

Nicméně jsem se rozhodla dát menší podzimní dárek i slečně, která byla vylosována ze skupinek se špatnou odpovědí, a tou je, slečna Qee.


Obě budou kontaktovány ohledně své výhry. Vy, kteří jste nevyhráli nesmutněte :), v prosinci či lednu bude další giveaway :).

5 komentářů:

  1. Jupí!!!! :D
    A musím říct, že tohle byl nejlepší giveaway ever. Musela jsem trochu popřemýšlet a nejen vyplnit email. Dobrý! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak díky. :-D Jsem tele, já jsem přemýšlela jestli napsat Agathu nebo Kinga, nemohla jsem si v tu chvíli vzpomenout a brouzdat blogem a hledat odpověď mi připadalo nefér.. :-D

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: