středa 23. července 2014

# Swap

FOOD swap - VÝZVA!

Zdravím, mí milí čtenáři,

již dlouhou dobu uvažuji o swapu s někým z naší země. (Omlouvám se čtenářům pobývajícím ve Slovensku).
Nechci vyhledávat někoho přes různé weby či skupiny na sociálních sítích, a tak jsem se rozhodla oslovit Vás skrze tento článek, který jsem rovněž uveřejnila na mém skromném "food" blogu.
Chtěla bych uspořádat tématický swap, který bude mít předem zadaná pravidla, co koupit. V tomto případě by měl balíček obsahovat.

nápoj určený ke spotřebě (např. džus, šťáva, ...)
nápoj určený k přípravě (např. káva, čaj, ...)
tyčinku
bonbony
zahraniční produkt
surovinu na pečení/vaření
něco zdravého
rychlovku (hotovou po přidání minimálního množství vlastních surovin)
+ Vámi nejoblíbenější jídelní produkt

Balíček musí obsahovat nejméně 7 kusů produktů. Pravidla obsahu lze mezi sebou kombinovat, např. můžete koupit zdravou surovinu na pečení´/vaření či zahraniční bonbony.

Byla bych ráda, kdybyste si dali záležet a nekoupili všechno v jednom supermarketu. Ráda bych v balíčku objevila neokoukané produkty a věřím, že Vy byste rádi obdrželi malý gastro zážitek také.

Pokud jste na něco alergičtí, nejíte určitou surovinu či jste vegetariáni/celiaci apod., neváhejte mě, o tom informovat!


V případě zájmu o food swap se mnou, prosím, napište email na adresu: dummaby@gmail.com

4 komentáře:

  1. Hmm, to vypadá dobře. Sama jsem sice taky přemýšlela nad swapem, ale spíše zaměřeným na asijské dobrůtky od druhé strany (tzn asi s někým z Prahy). :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jako, že ty bys dostala asijskou kuchyni ale darovala něco jiného?

      Vymazat
  2. Až budeš mať raz záujem o nejaký ten swap zo Slovenska, daj vedieť! ;) Viem, že poštovné je hrôza, ale páči sa mi tá idea chutného balíka, ktorý nejaký milý blogový človek pripraví špeciálne pre teba, takže by som do toho raz šla! Raz! :D

    Dada / Trojveršie.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou je pro mě hrozně neurčitá doba :D. Zájem bych určitě měla, navíc když teď mám nebo mí kamarádi mají "československé styky a vztahy", takže by to šlo poslat i velmi levně.
      Klidně by to nemusel být ani chutný balíček, ale prostě jakýkoliv ^^ Termín odhaduji cca na říjen, to by šlo něco takového udělat :).

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

For English, press: